Коровайний Дім «Март», Львів


  • Львів, вул. Медової Печери, 1


	Випікаємо короваї та весільні торти на замовлення:
в українському стилі
в європейському стилі
пропонуємо різноманітні фуршетні тістечка з оригінальним оформленням та весільну випічку.
приймаємо замовлення на виготовлення тортів різної тематики
Торти на замовлення – це не тільки найкращий подарунок для друзів, але й цікавий та смачний сюрприз. У нашому асортименті постійно великий та різноманітний вибір короваїв і тортів на замовлення. Це і  весільні короваї; весільні, дитячі, ювілейні, тематичні торти до найближчих свят.
Ви можете вибрати будь-який варіант оздоблення із нашої галереї. "Коровайний Дім Март" передбачає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому, по бажанню, наші майстри тільки для Вас розроблять абсолютно новий дизайн у відповідності з Вашими смаками та побажаннями. Професійні кондитери реалізують в життя Вашу солодку ідею, створивши торт Вашої мрії.  Для приготування всіх виробів, ми використовуємо лише натуральні продукти, а смак Ви можете обрати на свій розсуд у розділі"Перелік смаків" на нашому сайті. 
Святкові ексклюзивні торти, короваї на замовлення, що виготовляються у нашій кондитерській фірмі, можна порівняти з витвором мистецтва. Наші кондитери вкладають душу, помножену на талант в кожну роботу. Дивовижний аромат, вишукана кондитерське майстерність подарують Вам багато приємних моментів та захоплених поглядів.

Інформація про цей заклад взята з відкритих джерел і може бути не актуальною.
Для оновлення даних надсилайте інформацію на info@virtual.ua

Facebook

Контакти




  • Адреса :Львів, вул. Медової Печери, 1
  • Телефон : +38 (096) 333 19 95