Львів — Подія


Україна, Львівська область

Lviv Wedding Festival - 2018
сб 10 бер 2018 10:00 - нд 11 бер 2018 17:00

Lviv Wedding Festival вже багато років поспіль символізує собою найбільш масштабну та красиву весняну подію у Західній Україні. Подію, яку неможливо пропустити, адже тут є змога поспілкуватись з найкращими представниками весільної індустрії, побачити виступи артистів, відвідати шоу-руми, взяти участь у розіграшах, відвідати майстер класи та отримати безцінні поради та практику.

На заході представлені різні зони: виставкові площі, розважальні павільйони, інтерактивні зони, велика і маленька сцена та кав'ярні, де так смачно дегустувати львівську каву та смаколики.

Lviv Wedding Festival – подія красива та емоційна. Потрапивши на неї, здається,що потрапляєш у казку, сповнену неймовірних вражень, сюрпризів та нових знайомств. Кожного учасника очікують подарунки та приємні несподіванки. А пари, які готуються до весілля, зможуть одразу обрати та замовити для свого свята усі необхідні весільні послуги.

Щоб зробити виставку ще більш захопливою, організатори заходу, Mopis Wedding&Event, щорічно готують масштабні та інтерактивні декорації.

При всій грандіозності та насиченості, Lviv Wedding Festival - подія, доступна для кожного. Вхідний квиток коштує лише 50 грн при попередньому бронюванні і 80 грн, якщо купувати при вході.
Детальна інформація про подію: https://mopis.com.ua/wedding-festival/

Організатори фестивалю: Mopis Wedding&Event

Місце: Південний “EXPO”, виставковий зал

Телефони для довідок:
+38 (097) 555 49 56, +38 (093) 73 55 752