Великдень у Львові — 2016


Великдень – найсвітліше християнське свято. Великдень 2016 у Львові буде чудесним та незабутнім відпочинком для всієї сім'ї та друзів. Адже саме тут збереглись усі традиції святкування Паски, яким сумлінно слідують львів'яни.
Пасха в Україні у 2016 році припадає на 1 травня. Це чудова нагода завітати до Львова на декілька днів, щоб поринути в атмосферу радості та благодаті. Саме тоді львівські вулички стають дуже барвистими: львів'яни та гості міста вдягають вишиванки та однострої, друзі та родичі ходять один до одного в гості із крашанками та пасками і гостять один одного.
Тут розфарбовують традиційні крашанки, святять у церкві кошики із традиційними стравами. Під час прогулянки центром міста Ви відчуєте святковий трепет. У Шевченківському гаї відбуваються традиційні забави. На Великдень тут водять гаївки – вивчіть одну напередодні, щоб бути активним учасником дійства.
Великодні свята, проведені у Львові, запам'ятаються Вам назавжди і саме тут Ви зможете осягнути радість Пасхи сповна. Нехай привітання із великодніми святами передасть тепло від Вашого серця до серця близьких і дорогих Вам людей. Надішліть їм листівку із великоднім привітанням зі Львова.
Нехай Великодні свята подарують Вашому серцю гармонію та світло радості. А відпочинок у Львові в перші дні травня сповнить життя бажаним теплом та злагодою. Святкуйте Великдень 2016 у Львові!